Descrição de Menetrendek.hu

A menetrendek.hu weboldal Androidra megírt változata, amely online közös kereső a Magyarországon közlekedő helyközi buszokhoz, vonatokhoz, illetve balatoni hajókhoz. Az applikáció a Volán társaságok hivatalos keresője is. A Volán, a MÁV, és a Bahart több mint 20000 megállóhelye, és az ország összes települése közötti keresést biztosítja.

A szoftver megállók és települések közti eljutások keresésére képes. A beviteli mezőben teljes és részleges egyezéskor is ad találatot, például "bp st" megadásával kihozható "Budapest, Stadion autóbusz-pályaudvar". A szoftver egy adott megállóhelyre indulási, illetve érkezési jegyzéket is képes adni. Ehhez elég csak az egyik beviteli mezőt kitölteni és úgy végezni egy keresést.

A szoftver a telefon beépített GPS-ével az indulási megállóhelyet is meghatározhatja. Megállóhely kereséskor a beírómezőben megjelenő pozíció jelölőt megérintve, az alkalmazás 1500m távolságon belüli legközelebbi megállóhelyet megkeresi. A beállításokban megadott időintervallumra előre, a megadott időponttól jeleníti meg.

A szoftver találati listája, a webes változattal összhangban, a "BEÁLLÍTÁSOK" segítségével finomhangolható. Lehetőség van a találatok rendezésére indulási és érkezési idő, menetidő, jegyár (jelenleg csak Volán kereséskor), illetve átszállás szerint. Megadható az átszállási idők időtartama, illetve a maximális gyaloglás hossza is.

A legutolsó 20 lekérés automatikusan elmentésre kerül és az "ELŐZMÉNYEK" menüpontból érhető el. A legutóbbi lekérések internet nélkül is megtekinthetőek az előzményekben, illetve ha van kapcsolat, frissíthetők is. Az előzmények törölhetőek is a listából. A bármely napra való kereshetőség biztosítja, hogy a hét közbeni, és a hétvégi menetrendeket egy táblázatba mentsük le.

A térkép a találati listából, és az indulási jegyzékből egy járat kiválasztása után, a részletes információkban a térkép ikon megérintésével előhívható. A térkép előhívásakor a kiválasztott járat induló, és érkező megállóhelye, valamint útvonala is látszik. A megállóhelynevet a jelölő pontot megérintve hívhatjuk elő. Amennyiben be van kapcsolva a tartózkodási hely, megjelenik a térképen a telefon GPS pozíciója is.

Aki utazik vonattal vagy busszal, azzal előfordul, hogy nem tud számítógép közelben lenni, hogy ellenőrizze a menetrendet. Ez az alkalmazás nekik készült, hogy gyorsan, egyszerűen, adatforgalom-takarékos módon kapjanak utazási információkat.

Ha hibát észlelsz, akkor kérlek, a kommenteken túl, a lent látható email címre küldd el a hiba pontos leírását, hogy minél előbb javításra kerülhessen.

Kulcsszavak: vonat, busz, hajó, volán, vasút, menetrend, vasúti menetrend, vasútmenetrend, magyar, máv, MÁV, bahart, hajózás

A versão escrita para Android menetrendek.hu site que é Search comunidade online da Hungria voando de longa distância ônibus, trens, barcos e lago. A aplicação das empresas oficiais VOLÁN motor de busca também. O Volan, MAV, e Bahar oferece pesquisa entre mais de 20.000 paradas, e todos os assentamentos no país.

O software pode pesquisar são entregues entre as paradas e assentamentos. A entrada de campo para bater, como "bp st" está cheio e resultados parciais pode trazer para fora ao entrar na "estação rodoviária Budapest Stadion." O software é capaz de iniciar e parar a lista de verificação é um lugar particular. Para fazê-lo, o suficiente para encher apenas um do campo de entrada e eles executar uma pesquisa.

O software do telefone built-in GPS pode determinar o local de start-stop. Pare de localização quando procurar o marcador de posição sobre o toque beírómezőben, o aplicativo encontra a paragem mais próxima está em uma distância de 1500m. As configurações de intervalo especificado com antecedência, ele exibe o tempo selecionado.

A lista de acerto de software de acordo com a versão web dos "Settings", usando aperfeiçoá-lo. É possível resolver a partida resultados e hora de chegada, tempo de viagem, preço do bilhete (atualmente só procura Volan) ou por transferência. Você pode especificar a duração dos tempos de trânsito, eo comprimento máximo está andando.

O último 20 pedido é automaticamente guardado e pode ser acessado no menu "Histórico". Os sucessos mais recentes podem ser vistos sem uma internet em sua história ou se há uma conexão, ele pode ser atualizado. A história pode ser excluído da lista. Qualquer tipo de dia para garantir que, durante os horários de semana e fim de semana para salvá-lo para uma planilha.

O mapa na lista de resultados de busca, ea lista início após a seleção de um vôo, as informações detalhadas no mapa tocando no ícone será chamado. O mapa é chamado para os voos seleccionados com partida e chegada lugar paradas e rota parece. O nome parada tocando no ponto de verificação para abrir. Se você ligou o local, o mapa apresentado na posição GPS do telefone também.

Quem viaja de trem ou ônibus, só que acontece que você não pode estar perto de um computador para verificar o calendário. Esta aplicação é feita para eles rapidamente, facilmente e receber o tráfego de dados, economizando forma como a informação de viagem.

Se você tiver um erro, por favor comentar sobre a descrição exata do problema também enviar o endereço de e-mail abaixo, você pode ter corrigido o mais rápido possível.

Palavras-chave: trem, ônibus, barco, roda, trem, programação, horários de comboios, horários de comboios, Hungria, MAV, MAV, BAHART, transporte

LER MAIS
#

Garantia de boa App

A aplicação passou os testes de segurança para vírus, malware e outro tipo de ataques malíciosos e não contêm ameaças.

Avaliação dos utilizadores

0
0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Comentários dos utilizadores

Informação do APK - Menetrendek.hu

  • Versão do APK
    2.37
  • Compatibilidade Android
    4.0.1 - 4.0.2+ (Ice Cream Sandwich)
  • Programador
    OnWeb Mobile